Accommodatie

Geschikte accommodatie is inbegrepen bij ons vrijwilligers programma.
Een fijne slaapkamer met lekkere bedden waar tot 4 vrijwilligers kunnen slapen en een badkamer met douche, twee wastafels en twee wc’s is aanwezig.
Je kleren kun je wassen in de wasmachine die beschikbaar is voor de vrijwilligers.
Er is een ingerichte keuken met eettafel en zithoek dat tevens ook dienst doet als relax ruimte en waar je gebruik kunt maken van de wifi.
Wifi is beschikbaar op beperkte basis maar extra data kan altijd bijgekocht worden.

Een simpel ontbijt is inbegrepen en kan door de vrijwilliger worden klaargemaakt. Lunch wordt klaargemaakt in de Kwa.Mama keuken en is typisch Zulu eten. Het diner is in westerse stijl en zal met zijn allen klaargemaakt worden in de eigen keuken. Er wordt gebruik gemaakt van een week menu maar uiteraard is er de mogelijkheid om dit in overleg met elkaar aan te passen.
Indien je speciale wensen hebt en bijv. geen gebruik wilt maken van de Afrikaanse lunch dan ben je meer dan welkom om dit zelf te kopen en klaar te maken in de gezamenlijke keuken.

In Zuid Afrika speelt het grootste gedeelte van het leven zich buiten af.
We maken dan ook regelmatig een kampvuur om met een drankje de dag door te nemen, nieuwe plannen te maken en te genieten van de mooie sterrenhemel. Ook de typische Zuid Afrikaanse Braai moet iedereen toch wel een keer meegemaakt hebben in zijn leven en proberen we dus ook tijdens elk verblijf een keer door te laten gaan.

Volunteer South Africa 4

De accommodatie ligt vlakbij Ballito, het strand en de winkels. Met lokaal transport (heel goedkoop) is het makkelijk reizen. Regelmatig gebruiken we Gracie (De auto) om naar de winkels in Ballito te gaan. Ook proberen we in elk geval één keer per weekend een trip naar bijvoorbeeld het strand te organiseren.

Je zult echt opgenomen worden in de Kwa.Mama familie. Het is een speciale en unieke ervaring die je niet snel nog eens mee zult maken.
We werken als één grote familie en jij als vrijwilliger zult daar onderdeel van worden. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s